Een gebruiker geavanceerde rechten verlenen

Lifesize-beheerders kunnen gebruikers toegang tot de beheerconsole verlenen en andere gebruikers, vergaderingen en systemen beheren.

1. Log in op de beheerconsole.
  2. Klik op  Gebruikers vanuit het navigatiemenu.
  3. Zoek de gebruiker op in het telefoonboek en klik op de naam van de gebruiker.
  4. In het tabblad Gebruiker bewerken, schakelt u de optie Gebruiker toegang verlenen tot de beheerconsole in.
  5. Klik op Opslaan.

Gelicentieerde gebruikers kunnen één van drie rollen toegewezen krijgen in de Lifesize-app. Deze rollen omvatten de volgende mogelijkheden:

Gebruiker

• Het plaatsen en ontvangen van oproepen
  • Het dempen van uw eigen beeld of geluid
  • Het aanmaken en organiseren van een vergadering
  • Het instellen of wijzigen van een wachtwoordcode voor een vergadering die u organiseert
  • Het toevoegen of verwijderen van deelnemers in een vergadering die u organiseert
  • Het dempen van alle deelnemers in een vergadering die u organiseert
  • Het chatten met gebruikers of een groep (als de beheerder chatten heeft ingeschakeld)
  • Het live streamen van een vergadering (als de beheerder live streamen in de vergaderruimte heeft ingeschakeld)
  • Het opnemen van een vergadering (als de beheerder opnemen heeft ingeschakeld)
  • Aangeven wie een opname kan bekijken voor opnames die u initieert.

Supergebruiker

Dezelfde machtigingen als een gebruiker, plus:

• Het bekijken van gebruiksrapporten
  • Het bevorderen van een gebruiker tot een supergebruiker
  • Het degraderen van een supergebruiker tot gebruiker
  • Het beheren en verwijderen van supergebruikers en gebruikers
  • Het beheren en verwijderen van vergaderingen die niet door de beheerder georganiseerd zijn
  • Het in- of uitschakelen van de chatfunctie
  • Het in- of uitschakelen van de opnamefunctie
  • Het in- of uitschakelen van live streamen voor bepaalde vergaderingen
  • Het in- of uitschakelen van gebeurteniswaarschuwingen voor Lifesize Icon
  • Configuratie van eenmalige aanmelding (SSO)
  • Configuratie van integratie met gangbare agendadiensten
  • Configuratie van PSTN-telefoonnummers waarmee gebruikers moeten inbellen, van Icon-achtergrond en vergaderlay-outs
  • Het beperken van de e-maildomeinen waarmee gebruikers nieuwe accounts in de Lifesize-app kunnen aanmaken

Beheerder (Admin)

Dezelfde machtigingen als een gebruiker en een supergebruiker, plus:

• Beheerdersrechten en beheerdersaccounts kunnen niet door een gebruiker of supergebruiker gewijzigd of verwijderd worden.