Opnamen

Lifesize Record and Share

Indien ingeschakeld in uw Lifesize-account kunnen gebruikers in uw organisatie met 'Opnemen en delen' vergaderingen opnemen en een link naar de opname delen met anderen. U kunt de opnameopties configureren en de deelmachtigingen instellen door naar Accountinstellingen te gaan, het tabblad Algemene instellingen te selecteren en naar Opnemen en delen te scrollen. Meer informatie.

 

Een opname uploaden 

Als u video's wilt delen die niet met Lifesize zijn opgenomen, kunt u de uploadfunctie gebruiken om via uw webbrowser een videobestand te uploaden naar uw Lifesize-opnamebibliotheek. Als het uploaden is voltooid, wordt de video verwerkt in het juiste formaat om te delen in uw Opnamefeed. Lifesize-beheerders kunnen alle opnamen in de Opnamebibliotheek in hun Lifesize-account beheren. Alleen Lifesize-beheerders en supergebruikers kunnen opnamen uploaden.  

  1. Ga naar Opnamen > Opnamefeed
  2. Klik op Uploaden
  3. Versleep uw bestand of klik om door bestanden te bladeren. Upload alleen MP4-bestanden van maximaal 5 GB. 
  4. Bewerk de titel voor uw opname (optioneel). 
  5. Klik op Uploaden. De voortgang van uw upload wordt weergegeven op de pagina. U kunt het uploadvenster op elk gewenst moment verlaten. Het uploaden gaat op de achtergrond verder, maar u kunt dan niet het voortgangspercentage zien. OPMERKING: de uploadtijd is afhankelijk van de grootte van uw bestand en de snelheid van uw internetverbinding.  
  6. Verwerking: het verwerken van uw video duurt enige tijd en de voortgang wordt weergegeven onder de knop Uploaden. U wordt aangeraden niet meer dan drie video's tegelijk te uploaden en te verwerken. De verwerkingstijd is ongeveer een uur per GB.
  7. Als het bestand is verwerkt, wordt het weergegeven in de Opnamefeed. Ga naar bewerken om de eigenschappen van de opname te bewerken en naar  om te selecteren wie de opname kan bekijken:
  • Specifieke gebruikers: dit is de standaardinstelling. Typ het begin van de gebruikersnaam in en selecteer uit de vervolgkeuzelijst. 
  • Gehele account: selecteer deze optie om de opname te delen met alle gebruikers in uw account.