De Lifesize Icon 300 monteren

De Lifesize Icon 300 is ideaal voor (zeer) kleine huddle rooms. De Lifesize Icon kan met een beugel aan de wand gemonteerd worden of op een tafel, bureau of plank geplaatst worden. De Lifesize Icon 300 biedt een optimale ervaring in ruimtes waar deelnemers zich 90-150 cm van het systeem bevinden.

Lifesize beveelt aan om de kabels te geleiden en ze aan de achterkant van het systeem te bevestigen voordat u het systeem definitief bevestigt. Het geïntegreerde scharnier maakt een kanteling van +/- 15 graden in configuratie met wand- of staande bevestiging mogelijk.

Montage met de stand

De aanbevolen hoogte is 81-107 cm.

1. Verwijder de dop van de bovenkant van de stand.
  2. Verwijder de vier schroeven aan de achterkant van de stand om de afdekking los te maken.
  3. Schuif de beugel van het Lifesize Icon 300-systeem tussen de stand en de afdekking.
  4. Plaats de vier schroeven opnieuw om de afdekking vast te maken.
  5. Plaats de dop terug op de bovenkant van de stand.

Wandmontage

De Lifesize Icon 300 kan boven of onder het scherm aan de muur bevestigd worden. De plaatsing hangt af van de indeling van de ruimte en de grootte van het scherm. Lifesize raadt aan het systeem onder het scherm te plaatsen zodat de cameralens zich ongeveer op ooghoogte van de deelnemers bevindt.

• Onder het scherm: aanbevolen hoogte is 81-107 cm
  • Boven het scherm: aanbevolen hoogte is 140 of lager

LET OP: als de Lifesize Icon 300 aan de muur bevestigd wordt, steekt de lens 10 cm vanaf de muur uit. Als het systeem recht is, kunnen voorwerpen direct onder of boven de eenheid ongeveer 3,8 cm ten opzichte van de lens uitsteken zonder zich in het gezichtsveld van het systeem te bevinden. Als het systeem gekanteld is, moeten voorwerpen direct onder of boven de eenheid minder dan 3,8 cm uitsteken.

1. Bevestig de meegeleverde beugel aan de wand met het juiste bevestigingsmiddel (niet meegeleverd) voor uw type muur. LET OP: het midden van de uitsparing onder de bovenste haak van de wandbeugel komt overeen met het midden van de lens van het systeem.
  2. Schuif de beugel van het Lifesize Icon 300-systeem in de wandbeugel zodat de uitsparingen op de beugel van het systeem goed passen op de haken van de wandbeugel.
  3. Gebruik de meegeleverde inbussleutel om de twee meegeleverde schroeven vast te schroeven in de onderste gaten van de beugel van het systeem. Het is belangrijk dat u beide schroeven gebruikt.

Raadpleeg de Snelstartgids voor de Icon 300 voor meer informatie over de montage.