Uw systeem instellen en activeren

Zie Icon 300 instellen met Micpod voor de eerste configuratie van de Lifesize Icon 300 met de Micpod en Room Controller Tablet-app,

Instellen met Lifesize Phone HD

Volg deze stappen tijdens de initiële configuratie van uw Icon om deze in te stellen met de Lifesize Phone HD.

1. Open een browser en ga naar het IP-adres dat wordt weergegeven op uw Icon. OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Selecteer uw taal in de lijst en klik op Volgende.
  3. Selecteer uw tijdzone.
  4. Kies en bevestig een beheerderswachtwoord. Hiermee krijgt de beheerder toegang tot de webinterface van het systeem.
  5. Kies en bevestig een beveiligingscode voor de beheerder voor de Lifesize Phone HD. Hiermee krijgt de beheerder toegang tot beheerdersinstellingen van de Lifesize Phone HD.
  6. Klik op Volgende.
  7. Selecteer uw audio-uitgang (Phone HD, tv-scherm of speakers) en klik op Volgende.
  8. De configuratie is voltooid. Klik op Naar de beheerconsole om uw systeem te koppelen aan de Lifesize-service.
  9. U kunt de Icon met een individuele gebruiker of een vergaderruimte associëren.

Individuele gebruiker

Mij – hiermee kunnen eindgebruikers van Lifesize het apparaat met zichzelf associëren.

Gebruiker– hiermee kunnen Lifesize-beheerders het apparaat associëren met iedere gebruiker of bestaand kamersysteem in hun Lifesize-groep.

Vergaderruimte

Gebruik deze optie als het apparaat zich in een vergaderruimte bevindt en voor meerdere gebruikers bedoeld is.

Een apart Lifesize-account voor de Icon aanmaken. Voer een naam voor het systeem in die in het telefoonboek wordt weergegeven. U kunt eventueel ook een e-mailadres invoeren waarmee het systeem kan worden gebeld.

1. Klik op Activeren.

Nu kunt u uw eerste oproep plaatsen.

Bekijk de volgende video voor meer informatie over het uitpakken en instellen van de Lifesize 700.