Netwerkinstellingen

1. Tik op de Phone HD op Systeem > Beheerder.
  2. Tik op Netwerkinstellingen en voer het volgende in met het toetsenbord:
  3. DHCP-server DHCP wijst IP-adressen dynamisch toe.

Als u DHCP uitschakelt, dient u het lokaal geconfigureerde IP-adres, het subnetmasker (gebruikt om de IP-adressen op te splitsen in een netwerk- en een host-id) en de standaard gateway in te voeren.

IP-adres  Voer het IP-adres van het systeem in.
    Subnetmasker  Voer de gegevens van het subnetmasker in.
    Standaardgateway  Voer de gegevens van de standaardgateway in.
    Statische DNS-server 1 en 2 Voer de IP-adressen in om DNS-servers te configureren. Voer de domeinnamen in om te doorzoeken bij het omzetten van hostnamen. DNS vertaalt namen van netwerkknooppunten in adressen; specificeer deze voorkeur om DNS te gebruiken voor het omzetten van hostnamen naar IP-adressen.