Diagnostiek en onderhoud

1. Open een browser en ga naar het IP-adres van uw Icon.OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Scroll omlaag naar Diagnostiek en onderhoud en stel de volgende waarden in:
  3. Diagnostisch rapport genereren en downloaden Ondersteuningsmedewerkers kunnen u vragen een diagnostisch rapport te maken van uw systeem om de oorzaak van een probleem met uw systeem vast te stellen.
    Diagnostisch rapport downloaden Downloadt het eerder gegenereerde diagnostische rapport
    Pakketopname starten Registreert en downloadt het netwerkcommunicatielogboek (.pcap-bestand). De pakketopname duurt 3 minuten om voldoende informatie te registreren, waarna het bestand gedownload wordt.
    Systeem opnieuw opstarten Hiermee wordt het systeem opnieuw opgestart.
    Systeem terugzetten naar fabrieksinstellingen Hiermee worden uw huidige instellingen gewist, inclusief uw invoer in Favorieten.

Het systeem start automatisch opnieuw op en het wachtwoord van de beheerder wordt opnieuw ingesteld op de standaardwaarde (admin).

OPMERKING: u kunt het systeem ook opnieuw instellen door de rode resetknop aan de achterkant van het Lifesize-systeem gedurende 10 tot 15 seconden ingedrukt te houden.
    USB1 Selecteer de shell, snelheid en datatransportbesturing
    USB2 Selecteer de shell, snelheid en datatransportbesturing