Het netwerk configureren

1. Open een browser en ga naar het IP-adres van uw Icon. OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Scroll omlaag naar Netwerk en stel de volgende waarden in:
  3. Verbindingstype Bekabeld
    DHCP-server DHCP wijst IP-adressen dynamisch toe.

Als u DHCP uitschakelt, dient u het lokaal geconfigureerde IP-adres, het subnetmasker (gebruikt om de IP-adressen op te splitsen in een netwerk- en een host-id) en de standaard gateway in te voeren.

IP-adres Voer het IP-adres van het systeem in.
    Standaardgateway Voer de gegevens van de standaardgateway in.
    Netmasker Voer de gegevens van het netmasker in.
    Statische DNS-server 1 en 2 Voer de IP-adressen in om DNS-servers te configureren. Voer de domeinnamen in om te doorzoeken bij het omzetten van hostnamen. DNS vertaalt namen van netwerkknooppunten in adressen; specificeer deze voorkeur om DNS te gebruiken voor het omzetten van hostnamen naar IP-adressen.
    Duplex van netwerk

Met full-duplex kunnen twee componenten tegelijk informatie verzenden en ontvangen.

Netwerksnelheid Selecteer uw netwerksnelheid: 10 Mb/s, 100 Mb/s, of 1000 Mb/s