Beveiliging en wachtwoorden

1. Open een browser en ga naar het IP-adres van uw Icon.OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Scroll omlaag naar Beveiliging en stel de volgende waarden in:
  3. Kies en bevestig een beheerderswachtwoord Wachtwoorden kunnen maximaal 16 tekens lang zijn en bestaan uit een combinatie van de cijfers 0-9, de letters a-z en A-Z, en de symbolen * (sterretje) en # (hekje).
    Kies en bevestig een pincode voor de Phone HD Stel een 4-cijferige pincode in voor de Lifesize Phone HD die voor dit systeem gebruikt wordt.