Beveiliging en wachtwoorden

1. Open een browser en ga naar het IP-adres van uw Icon.OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Scroll omlaag naar Beveiliging en stel de volgende waarden in:
  3. Kies en bevestig een beheerderswachtwoord Wachtwoorden moeten minimaal 8 tekens lang zijn en minstens een cijfer, een kleine letter, een hoofdletter en een speciaal teken bevatten.
    Kies en bevestig een pincode voor de Phone HD Stel een 4-cijferige pincode in voor de Lifesize Phone HD die voor dit systeem gebruikt wordt.