Systeemgedrag configureren

1. Open een browser en ga naar het IP-adres van uw Icon.OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Scroll omlaag naar Systeemgedrag en stel de volgende waarden in:
  3. Inkomende gesprekken automatisch beantwoorden Hiermee worden inkomende oproepen automatisch beantwoord. Als dit is uitgeschakeld, moet u inkomende oproepen handmatig beantwoorden of negeren. Standaard moet u inkomende oproepen handmatig beantwoorden of negeren.
    Presentaties starten automatisch Wanneer u een laptop aansluit op de video-ingang van het systeem, dan start de presentatie automatisch op. Standaard is dit ingeschakeld.
    Audio-uitgang Specificeert de locatie voor de geluidsuitvoer tijdens videogesprekken
    Dubbelschermmodus Selecteer zelf-weergavemodus (standaard) of spiegelmodus. Zie hieronder voor meer informatie.
    Antiflikkering 50Hz Lampen met een voedingsbron van 50 Hz kunnen een flikkering produceren die de camera opvangt en doorgeeft aan het systeem. Als u lampen gebruikt met een voedingsbron van 50 Hz en een flikkering in de video ziet, stel anti-flikkering dan in op 50 Hz. De standaardwaarde is Auto.

LET OP: De waarde die u kiest voor deze voorkeur is van toepassing op alle camera's die verbonden zijn met het systeem. Sommige belichtingsinstellingen die zijn ontworpen voor gebruik in ruimtes die zijn verlicht door de zon kunnen resulteren in een flikkering. Om de flikkering te verwijderen, verhoogt u de Helderheid.
  4. Klik op Opslaan.

Dubbelschermmodus (alleen Lifesize Icon 500 en 700)

Als u een tweede beeldscherm op uw systeem aansluit, kunt u een weergavemodus selecteren. Uw systeem configureert dan automatisch het tweede beeldscherm. Afhankelijk van de modus werken uw twee schermen tijdens een videogesprek anders dan buiten een videogesprek.

Schermmodus Gespreksstatus  Scherm 1 Scherm 2

Eigen weergave (standaard)

In gesprek  Beeld van andere deelnemer of samengesteld beeld bij 3 of meer deelnemers

Als picture-in-picture (PIP) ingeschakeld is: uw camerabeeld wordt weergegeven in de PIP
    Beeld van lokale camera

Als PIP ingeschakeld is: achtergrond wordt weergegeven

Als u uw scherm lokaal presenteert (via HDMI of Lifesize Share) of als de andere deelnemer zijn of haar scherm presenteert: de presentatie wordt weergegeven
    Niet in gesprek
    Achtergrond Achtergrond of digitaal informatiebord

Als u uw scherm lokaal presenteert (via HDMI of Lifesize Share): uw presentatie wordt weergegeven

Spiegelmodus

In gesprek

Beeld van andere deelnemer of samengesteld beeld bij 3 of meer deelnemers

Als PIP ingeschakeld is: uw camerabeeld wordt weergegeven in de PIP

Beeld van lokale camera

Als PIP ingeschakeld is: achtergrond wordt weergegeven

Als u uw scherm lokaal presenteert (via HDMI of Lifesize Share) of als de andere deelnemer zijn of haar scherm presenteert: de presentatie wordt weergegeven

Niet in gesprek

Achtergrond of digitaal informatiebord

Als u uw scherm lokaal presenteert (via HDMI of Lifesize Share): uw presentatie wordt weergegeven

Achtergrond of digitaal informatiebord

Als u uw scherm lokaal presenteert (via HDMI of Lifesize Share): uw presentatie wordt weergegeven

OPMERKING:

1. Als uw systeem eerder voor PIP zelf-weergavemodus geconfigureerd was, behoudt uw systeem de huidige instellingen totdat u de modus wijzigt naar een van de twee bovenstaande modi.
  2. U kunt CLISH-opdrachten gebruiken om altijd het camerabeeld op scherm 1 in zelf-weergavemodus weer te geven als u niet in gesprek bent.
  3. Uw lokale camera kan altijd tijdelijk op scherm 1 worden weergegeven door op de Camera-knop op de Lifesize Phone HD te drukken.