Uw systeem configureren voor VoIP

1. Open een browser en ga naar het IP-adres van uw Icon. OPMERKING: u vindt dit op uw Phone HD door op Start > Systeem te tikken.
  2. Scroll omlaag naar VoIP en stel de volgende waarden in:
  3. PBX-integratie PBX-integratie inschakelen.
    SIP-gebruikersnaam SIP-gebruikersnaam voor het apparaat.
    Autorisatie gebruikersnaam Gebruikersnaam SIP-serverautorisatie. Stel alleen een waarde in indien de registrar of proxy dat vereist.
    Autorisatie wachtwoord Wachtwoord SIP-serverautorisatie. Stel alleen een waarde in indien de registrar of proxy dat vereist.
    SIP-registrar Gebruikt indien ingeschakeld een SIP-registrar.
    Hostnaam SIP-registrar Hostnaam of IP-adres van de SIP-registrar.
    SIP-registratie Selecteer direct of via proxy.
    Communicatiepad om te gebruiken voor het registreren bij een SIP-registrar. SIP-apparaten gebruiken registerinstellingen om hun huidige locatie dynamisch te registreren.
    SIP-proxy inschakelen Gebruikt indien ingeschakeld een SIP-proxyserver.
    Hostname proxy Hostnaam of IP-adres van de SIP-proxyserver.
    SIP-signalering Stel het voorkeursprotocol voor SIP-signalering (TCP, UDP of TLS) in. Signaleringsprotocollen sluiten elkaar uit; door het inschakelen van het ene protocol worden de andere uitgeschakeld.
    Stel de waarde in op TLS om transportbeveiliging voor signalering in te schakelen.