Administrere møter

Lifesize-administratorer kan administrere alle møter fra Møter-fanen i adminkonsollen, inkludert:

angi antall dager der inaktive møter skal holdes

For å hjelpe deg å holde Lifesize-katalogen organisert, gir vi en oppryddingsfunksjon som sletter inaktive møter automatisk. 

Du kan angi antall dager du vil beholde et møte etter forrige aktivitet. Nye kontoer har en standard på null dager. Du kan angi antall dager, opptil 365. MERK: Hvis du stiller antall dager til null, utløper aldri møtene dine.

En etikett med teksten utgår snart vises ved siden av møter som utgår innen syv dager eller tallet du har oppgitt hvis det er mindre enn syv dager. Møtet slettes når møtet utgår. En samtale til møterommet tilbakestiller det som et aktivt møte. Når markøren holdes over etiketten, vises antall dager til det inaktive møtet utløper. Bruk Søkefunksjonen for å finne møter som utløper snart ved å skrive "utløper snart" i feltet Søk .

Når utløpsintervallet endres til et kortere intervall, viset et verifiseringsskjermbilde en liste med møter som vil bli slettet som resultat av endringen. Klikk på  Slett for å slette de inaktive møtene. Hvis du ikke ønsker at et møte skal slettes, klikk på Avbryt og bruk deretter møtet ved å ringe inn eller med chattefunksjonen. Da tilbakestilles utløpsklokken. 

Hvis det utløp intervallet du angir er mindre enn sju, viser etiketten antallet dager du angir for intervallet. 

Et møte som ikke har en sist brukt-dato, slettes ikke. Hvis du for eksempel oppretter et møte, men ikke ringer inn eller bruker chattefunksjonen, har ikke det møtet en brukt-dato.

Rediger møter

Lifesize-administratorer kan også redigere møtedetaljer, inkludert endring av møte-eier. Klikk på møtenavnet for å åpne fanen Rediger møte.

Hvis du vil redigere informasjon, finn møtet og klikk   for å åpne dialogboksen  Rediger møte.

    • Velg fanen Generell for å endre møtenavnet eller legge til et passord for møtet.
    • Velg fanen Roller for å endre eierskap eller angi en foreleser.
    • Velg kategorien Live Streams aktivere live streaming på møtet.

MERK: Møteeiere har opptak av møtene sine og kan stille inn delingstillatelser for opptakene i sin Lifesize-kontogruppe. Lifesize-administratorer avgjør om opptak også kan deles med personer utenfor Lifesize-kontogruppen.

For å slette et møte, velger du møtenavnet og klikker deretter på Slett møtet.

Klikk på Eksporterfor å laste ned informasjonen som vises på Møter-siden til en CSV-formatert rapport.

 

Få mer informasjon om å sette opp møter og møtealternativer med Lifesize-appen.