Administrere brukere

Du kan administrere brukere i din Lifesize-kontogruppe fra  admin-konsollen.

Logg på og velg katalog Katalog, og velg deretter fanen Brukere . Bruk Søk til raskt å finne en bruker i katalogen. 

Slett en brukerkonto  Klikk på avkrysningsboksen ved siden av brukernavnet og klikk deretter på Slett valgte brukere for å bekrefte slettingen. 
Endre et brukerpassord Velg brukerens navn for å åpne dialogboksenRediger bruker og klikk deretter på Nullstill passord for å sende en e-post til brukeren med lenken for å nullstille passordet.
Endre en brukers visningsnavn Dobbeltklikk på brukerens navn for å åpne dialogboksen Rediger bruker. Angi deretter det nye navnet, og klikk på Oppdater bruker for å lagre.

Vis informasjon om parede enheter Klikk på fanen Enheter.

MERK: For å laste ned en kopi av brukerkatalogen, klikk på Eksporter.

Du kan også:


Invitere andre til å delta i gruppen din

For å invitere noen til gruppen din, åpner du fanen Brukere  og klikker deretter på Legg til brukere for å sende en invitasjon eller kopiere en lenke som sendes i en e-postmelding til en bruker.

Administratorer må sende invitasjoner direkte til sine brukere for å sikre at brukerne blir tilknyttet firmaets Lifesize-konto. Hvis brukere logger seg på Lifesize-nettsiden selv, kan de utilsiktet opprette en separat kontogruppe, og de vil ikke være koblet til din bedriftsgruppe eller katalog.

Hvis en bruker ikke har registrert seg og ikke har mottatt en e-post, be brukeren om å sjekke søppelpostmappen.

Antallet brukere du kan legge til Lifesize-kontogruppen din, beror på ditt selskaps abonnement. Les mer om abonnementsplaner.