Par din Lifesize Icon

Følg disse trinnene under den innledende konfigurasjonen av Icon.

Husk:  Du må ha en Lifesize-brukerkonto satt opp før du kobler til.

  1. Når veiviseren for første konfigurasjon ber deg bli med i Lifesize skybaserte tjeneste, velger du Ja.
  2. Åpne en nettleser og gå til URL-en som vises i Icon.
  3. Logg på med din Lifesize e-postadresse og passord.
  4. Oppgi aktiveringskoden som vises i Icon.
    TIPS: Når QR-koden skannes, åpnes påloggingssiden. Du vil se koden når du logger på.
  5. Du kan tilknytte Icon til en individuell bruker eller et konferanserom.
    Individuell bruker Med Meg kan sluttbrukere av Lifesize knytte enheten til seg selv.

    Med Bruker kan Lifesize-administratorer knytte enheten til en hvilken som helst bruker eller et eksisterende romsystem i deres Lifesize-gruppe.

    Konferanserom Bruk dette alternativet hvis enheten befinner seg i et konferanserom og er ment for flere brukere.

    Oppretter en egen Lifesize-konto for ikonet. Oppgi et navn på systemet som vises i katalogen. Alternativt kan du oppgi en e-postadresse for å ringe opp systemet.

  6. Naviger til > fra hovedskjermen i Icon for å se status for systemet. Hvis det er tilkoblet, vises Klar for Kommunikasjoner > Lifesize Cloud-tjeneste.

Kun for Icon 450: På slutten av sammenkoblingsprosessen for Lifesize, vil du se et alternativ for å sette opp smart-rammer. Velg Ja for å starte kalibreringsprosessen eller velg Nei for å sette opp senere. Se Kalibrere Smart-rammer for mer informasjon.


Koble ditt Icon-system til Lifesize Cloud-baserte tjeneste når som helst

  1. Tilbakestill systemet til standardinnstillingene i  Vedlikehold > Systemtilbakestilling > Systemtilbakestilling 
    MERK: Denne handlingen fjerner gjeldende innstillinger, inkludert oppføringene i Favoritter.
  2. En veiviser viser hvordan du skal konfigurere språk, nettverksinnstillinger, tidssone og  tilkobling til Lifesize skybaserte tjeneste.


Koble ditt Icon fra Lifesize

  1. Tilbakestill systemet ditt til standardinnstillingene i Vedlikehold > Systemtilbakestilling > Systemtilbakestilling .
    MERK: Denne handlingen fjerner gjeldende innstillinger, inkludert dine oppføringer i Favoritter.
  2. Når veiviseren for første konfigurasjon ber deg bli med i Cloud-tjenesten, velg Nei.
  3. Be din administrator fjerne Icon fra brukerkontoen din.