Anbefalte prosedyrer

Følg best praksis anbefalt av din systemprodusent for optimal ytelse med Lifesize.

lyd-anrop-regn Lyd

Andre anropere hører meg ikke

Noen Mac-enheter ber om din tillatelse til å få tilgang til mikrofonen når du starter Lifesize-appen for første gang. Hvis du feilaktig velger Nei, er lyden din ikke tilgjengelig for andre.

Løsning: Velg Innstillinger > Personvern > Mikrofon og aktiver Lifesize-appen.

Kablede hodetelefoner

Bruk kablede hodetelefoner for førsteklasses lyd med skrivebords- og mobilklienter. Hvis du bruker hodetelefoner med to kontakter sammen med Mac-enheter som bruker en analog hodetelefonport, må du koble dem med en TRRS-adapter.

Støyreduksjon

Mac-brukere bør aktivere Apple-alternativet for støyreduksjon på mikrofoninngangen for førsteklasses lydkvalitet.

video-regn Video

Påse at systemet opprettholder best mulig bildekvalitet ved å justere belysningen og bakgrunnen i miljøet etter behov, eller ved å justere kamerainnstillingene i henhold til anbefalingene fra leverandøren.

Ytterligere opplæring gjennom Lifesize University

Tilgang til opplæringsvideoer og kurs for våre produkter og løsninger via Lifesize University on Community Vi tilbyr alle nivåer av opplæring, fra nybegynner til avansert. Så hvis du er en gjør-det-selv-fantast, kan du lære av våre klare og intuitive videoer. Hvis du vil ha mer formell opplæring på administratornivå, eller hvis du vil få hele kontoret oppe og gå, tilbyr vi live økter via våre virtuelle klasserom.