Trenger du hjelp til å logge på?

Din bedrifts Lifesize-administrator vil sende deg en invitasjon til å bli med i din bedrifts Lifesize-gruppe. Følg instruksjonene i invitasjonen og laste ned eventuelle apper. Pass på å verifisere e-postadressen din for å aktivere kontoen din. Hvis du ikke mottar bekreftelsesmeldingen, sjekk i spam-mappen din.

Hvis du registrerer deg på Lifesize' nettside, vil du ikke bli tilknyttet firmaets gruppe eller katalog. Ta kontakt med din administrator hvis du har logget inn men ikke kan se resten av bedriften din i katalogen.

Hvis du har registrert deg, men kan ikke logge på, kan du ha lastet ned programmet eller tilkoblet Lifesize-romsystemet uten registrering for Lifesize skybaserte tjeneste. Be din Lifesize-administrator sende deg en ny invitasjon.

Hvis ikke du husker passordet ditt, klikk på Glemt passord, så vil vi sende deg en e-post for å nullstille passordet ditt.

Gå hit for å laste ned appen for alle plattformer som støttes.

Hvis du er administrator, logg inn på admin-konsollen for å administrere din Lifesize-gruppe.