For en ekstra stor organisasjon som Institute of Chartered Accountants i England og Wales (ICAEW), som har mer enn 148,000 154 medlemmer lokalisert i XNUMX forskjellige land, er det avgjørende for organisasjonens og medlemmenes velvære å kunne kommunisere, samarbeide og møte kolleger sømløst og uanstrengt.

Lifesize hjelper bedrifts- og finansindustriledere som ICAEW med å utvide og samarbeide over hele verden.

ICAEW er en organisasjon som tar sikte på å fremme, utvikle og støtte regnskapsførere ved å gi dem kunnskap og veiledning for å møte de høyeste etiske og tekniske standardene. Vi hadde sjansen til å snakke med Martin Amos, IT/AV Infrastructure Manager ved ICAEW, om de ulike rollene Lifesize spiller for å gjøre ICAEW til en leder i forretnings- og finansbransjen.

Fra det trinnvise introduksjonsprogrammet til jevn interoperabilitet med andre eksisterende kommunikasjonsløsninger, hadde Amos ikke annet enn gode ting å si om vår prisvinnende samarbeidsløsning. Ikke bare distribuerer ICAEW Lifesize i møterommene deres på kontorene deres rundt om i verden for webinarer og teamprosjekter, de bruker også videokonferanser for intervjuer, deler ut medlemspriser og holder arrangementer over hele verden. Les hele casestudien vår for å se hva Amos har planlagt for fremtiden med deres partnerskap med Lifesize.