Det er en wrap på InfoComm 2018! Nå som vi har kommet trygt hjem og det berømte spinnehjulet vårt har blitt plassert tilbake på hvilestedet, tenkte vi at det ville være hyggelig å mimre om alle de gode stundene og dele noen opptak bak kulissene fra arrangementet.

Tre fantastiske dager med demoer i naturlig størrelse

Vi hadde det så gøy å møte våre kunder og partnere og lære om hvordan Lifesize har påvirket produktiviteten deres og forbedret deres generelle møtekultur. Våre tre store show-kunngjøringer - Lifesize Share™, Lifesize Dash™ og det helt nye Lifesize mobilapp — var store hits blant våre nåværende brukere, så vel som de tusenvis av showdeltakere som var innom for en demo. Her er noen høydepunkter:

Lifesize Share på InfoComm 2018

Øk møteproduktiviteten med trådløs presentasjonsdeling. Denne lille trådløse enheten gir deg muligheten til å dele skjermen din, spille av videoer i full bevegelse og laste opp filer for presentasjon i møterommet. 

Tilbakemelding fra kunder: Enkel å bruke. Wow, en så bedre løsning. God kvalitet på skjermdelingen. Jeg kan endelig kaste posen med dongler!

Lifesize Dash på InfoComm 2018

Snakkerom og minirom er den raskest voksende møteromstypen i dag, og kunder ser etter en videoløsning som er rimelig og skalerbar for å passe dem. For hvert fullt utstyrte konferanserom distribuerer selskaper 5 til 10 huddle- og minirom. Lifesize Dash er konferanseromsystemet for mindre enn $1,000 for små hylle- og minirom.

Tilbakemelding fra kunder: Samme opplevelse i Lifesize bare i en mindre romstørrelse. Jeg elsker at jeg kan kjøre den fra en Chromebox™. Dette er akkurat det vi trenger til rommene vi bygger ut.

Livsstørrelse fra konferanserom til mobil på InfoComm 2018

Folk er lei av å måtte kjempe med teknologien bare for å foreta en videosamtale. Lifesize tilbyr en enkel og konsekvent opplevelse fra det store rommet for alle hender til konferanserommet til skrivebordet og til og med på telefonen. Se hvordan Lifesize passer til enhver møtesituasjon i denne en-taks-demoen.

Tilbakemelding fra kunder: Vi elsker den nye skrivebordsappen, og nå passer den nye mobilappen perfekt inn i løsningen. Jeg liker virkelig vekten av telefonen - noen av konferansetelefonene virker bare så spinkle. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk demonstrerte løsningen med noen i Austin.

Livstørrelse® Kamera 10x™ på InfoComm 2018

Med 1,600 kvadratmeter standplass var InfoComm det perfekte stedet å teste ut zoomen på Lifesize Camera 10x. Selv de lengste styreromsbordene er ingen match for pan/tilt/zoom-handlingen på dette objektivet.

Kundetilbakemelding: Hvor mye måtte du betale disse gutta for å bruke de draktene?

Tilpassbar Lifesize® Phone™ HD på InfoComm 2018

Berøringsskjermgrensesnittet til Lifesize Phone HD gjør det enkelt å distribuere hvor som helst – selv på messegulvet. Vi konfigurerer telefonene våre med enkelt ett-trykks oppringing til et av våre virtuelle demo-møterom. Men som du kan se i denne demoen, er det enkelt å tilpasse bakgrunnen, layouten og knappefunksjonaliteten på bare et par minutter.

Tilbakemelding fra kunder: Jo enklere det er å bruke, jo bedre. Jeg elsker at det er én sentral katalog på tvers av alle enheter og rom. Det er flott å kunne legge merkevaren vår til skjermen.

Fire lederpresentasjoner

Vi tok InfoComm-agendaen med storm med fire ulike bransjepanelpresentasjoner. Fra «State of the UCC Industry» til «Transitioning to a Digital Workplace» og «Huddle Room Best Practices» og til og med en kundecasestudie om «Enabling a Video-First Culture», fortsatte Lifesize-teamet å bevise gang på gang hva det vil si å være ledende innen videokonferansebransjen. Sørg for å følge @LifesizeHD og abonner på bloggen for å få tilgang til hele rapporten vi bygger på tilstanden til UCC-industrien fra disse og andre presentasjoner fra showet.

Snurr hjulet og vinn en premie

Tilbake etter populær etterspørsel, var vårt spinning-hjul-av-swag en stor hit med et nytt utvalg av fantastiske premier. Skjorter, trådløse ørepropper, korkposer og growlere var tilgjengelige for alle som tok en demo, men noen få spesielle vinnere tok med seg Lifesize Share-enheter og en håndfull andre store billettgjenstander i vår daglige trekning av premier. Gratulerer til alle de store vinnerne! Og for alle som er heldige nok til å gå avgårde med en ettertraktet Lifesize T-skjorte, sørg for å merke #LifesizeHD i bilder med favorittninjaen, roboten og alienvennen din. 

Ser deg neste år!

Dag 1 tilbake fra InfoComm 2018 betyr at det er på tide å komme tilbake til planleggingen for ISE 2019 i Amsterdam og InfoComm 2019 i Orlando. Vi planlegger også noen mindre regionale turer i år, så sørg for å følge oss for alle detaljer.