De sier at gode ting kommer i små pakker - og hvem enn "de" er, de har rett! Nå med Lifesize Share™, er møteromssamarbeid enklere enn noen gang før. Velkommen ekte trådløst skjermdeling til møterommet.

Fra deling av applikasjoner, presentasjoner og filer til streaming av video og lyd i møterommet, Lifesize Share kutter ut behovet for dongler, ledninger, ledninger og frustrasjonen og støyende oppløsningen som følger med dem. 

Skjermdeling_1

Lifesize Share-plattformen legger til ny automatisering av møterom, tavlefangst og forbedringer av digital skilting.
Lære mer.

Lifesize Share pares med ultralyd til den bærbare datamaskinen for enkel synkronisering, noe som gjør både brukere og IT-administratorer fornøyde. Alt du trenger å gjøre er å gå inn i møterommet og gå til bedriftens delte URL der du kan stille teamets presentasjoner i kø for sømløse overganger mellom presentasjoner – ikke mer å spille hot potet med dongler og ledninger eller ringe IT for å administrere mediene dine.

Denne trådløse delingsenheten kobles til enten videokonferansesystemets presentasjonsport eller bare en ubrukt HDMI-port på baksiden av møteromsskjermen for å aktivere trådløs skjermdeling i alle rom. Og mens vi alltid vil anbefale å distribuere sammen med en Lifesize® Icon™ konferanseromsystem, kan ethvert standardbasert tredjeparts videosystem med en presentasjonsport som støtter 1080p kobles til Lifesize Share. 

Hvis du har fulgt kunngjøringene før lansering, men ikke har vært heldig nok til å score en betaenhet, vil du gjerne vite at Lifesize Share nå er generelt tilgjengelig.