Gi en bruker avanserte rettigheter

Lifesize-administratorer kan gi brukere tilgang til administratorkonsollen og administrere andre brukere, møter og systemer.

  1. Gå inn på administratorkonsollen, og trykk på .
  2. Finn brukeren i katalogen og klikk på brukerens navn.
  3. I Rediger bruker-fanen, velg Gi bruker tilgang til administrasjonskonsollen.
  4. Klikk på Oppdater bruker.

Lisensierte brukere kan bli tildelt én av tre roller i Lifesize-appen. Disse rollene og deres muligheter er som følger:

Bruker

  • Starte og motta anrop
  • Dempe egen lyd eller video
  • Opprette og eie et møte
  • Angi eller endre et passord for et møte du eier
  • Legge til eller fjerne deltakere i et møte du eier
  • Dempe alle deltakerne i et møte du eier
  • Chatte med brukere eller en gruppe (hvis administratoren har aktivert chat)
  • Direktestrømme et møte (hvis administratoren har aktivert møterommet for direktestrømming)
  • Ta opp et møte (hvis administratoren har aktivert opptak)
  • Angi hvem som kan se et opptak for et opptak du eier


Superbruker

Samme tillatelser som Bruker, samt:

  • Se brukerrapporter
  • Oppgradere en Bruker til Superbruker
  • Degradere en Superbruker til Bruker
  • Administrere og slette Superbrukere og Brukere 
  • Administrere og slette møter som ikke eies av administratoren
  • Aktivere eller deaktivere chat
  • Aktivere eller deaktivere opptak (hvis aktuelt med abonneringsnivå)
  • Aktivere eller deaktivere direktestrømming for bestemte møter (hvis aktuelt med abonneringsnivå)
  • Aktivere eller deaktivere hendelsesvarsler for Lifesize Icon (hvis aktuelt med abonneringsnivå)
  • Konfigurere enkel pålogging (SSO) (hvis aktuelt med abonneringsnivå)
  • Konfigurere integrering med felles kalendertjenester
  • Konfigurere oppringing i PSTN-telefonnumre, Icon-bakgrunnsbilde (hvis aktuelt med abonneringsnivå), og møteoppsett
  • Begrense brukernes e-postdomener med tillatelse til å opprette nye kontoer i Lifesize-appen


Administrator (Admin)

Samme tillatelser som Bruker og Superbruker, samt:

  • Administratorens tillatelser og konto kan ikke endres eller slettes av en Bruker eller Superbruker.