Administrere brukere

Du administrerer brukere i Lifesize Cloud-gruppen fra nettkonsollen.

Logg på og klikk på directory for å åpen katalogen. Velg deretterBrukere.

Invitere andre til å delta i gruppen din

For å invitere andre til gruppen, åpner du fanen Brukere. Deretter klikker du på Legg til brukere for å sende en invitasjon eller kopiere en kobling til e-post.

Merk: Kontoadministratorer må sende invitasjoner direkte til sine brukere for å sikre at brukerne blir tilknyttet firmaets Lifesize Cloud-konto. Hvis individuelle brukere registrer seg på Lifesizes nettsted, kan de ved en feiltakelse opprette en egen Cloud-gruppe, og de vil ikke bli tilknyttet firmaets gruppe eller katalog.

Hvis en bruker ikke har registrert seg og ikke har mottatt en e-post, be brukeren om å sjekke søppelpostmappen.

Antall brukere du kan legge til i Cloud-gruppen avhenger av abonnementstypen firmaet ditt har kjøpt. Les mer om abonnementsplaner.

Brukere inviterer nye brukere

Brukere i gruppen kan invitere andre til å bli med i gruppen ved å sende en invitasjon fra fanen Inviter i appen. Selv om du ønsker at Cloud-gruppen skal utvikles og være en aktiv gruppe, kan det hende du ønsker å begrense nye brukere til firmadomenet. På denne måten kan brukere heller invitere andre til å delta som gjester for anrop og møter. Les mer om å invitere gjester.

Slette en brukerkonto

Klikk på avmerkingsboksen ved siden av brukernavnet. Deretter klikker du på Slett valgte brukere for å slette dem.

Endre et brukerpassord

Hvis du skal endre passordet til en bruker, velger du brukerens navn for å åpne fanen Rediger bruker. Klikk på Tilbakestill passord for å sende en e-post til brukeren med en kobling for tilbakestilling av passord.

Endre navn på en bruker

For å endre navnet til en bruker, velger du brukerens navn for å åpne fanen Rediger bruker. Oppgi det nye navnet og klikk på Oppdater bruker for å lagre.