Administrere videosystemer

Kontoadministratorer kan se alle videosystemene i deres Cloud-gruppe fra siden  Videosystemeradmin-konsollen. Klikk på kamera  for å få tilgang til siden.
  • For å fjerne et system fra Lifesize Cloud, velger du avmerkingsboksen ved siden av systemets navn og klikker på  Koble system fra Cloud. Hvis du fjerner et system som er tilknyttet en individuell bruker eller et delt konferanserom, blir kun systemet frakoblet. Bruker- eller konferanseromkontoen er fremdeles tilgjengelig i Lifesize Cloud.
  • Hvis du er i samme nettverket som Icon, klikker du på ekstern for  å få tilgang til webgrensesnittet for Icon.
  • For å laste ned video-systemrapporten i CSV-format, klikk på Eksporter.
  • For informasjon om hvordan du tilpasser videosystemet ditt, se Tilpass ikonene dine via skyen og Tilpass din Lifesize HD-telefon via skyen
  • Før du abonnerer et ikon i kalendertjenesten, må du kontrollere at du har  konfigurert Lifesize-kalenderen  for å møte kravene.

Administrer kalendere

Kontoadministratorer kan admiinistrere kalenderne for alle videosystemeene i sin skygruppe fra siden Videosystemer på admin-konsollen. Klikk på kamera for å få tilgang til siden.

Merk: Før du abonnerer på et ikon til kalenderen, sørg for at kravene er konfigurert.  Din Icon må også være tilknyttet konferanserommet ditt. Få mer informasjon.

  1. Velg   ved siden av videosystemet du vil administrere. Dette åpner vinduet Avanserte innstillinger.
  2. Velg kategorien  Kalender . For å søke etter og abonnere ikonet ditt i en kalender, klikker du på  Abonner. Hvis allerede innstilt, vises det nåværende kalenderenabonnementet.
  3. Hvis dette er det  første  oppsettet,  velger du kalenderleverandøren din  og følger instruksjonene. Etter første oppsett kan du søke i organisasjonens kalendere. Velg kalenderen du vil ha, og klikk deretter på  Abonner.
  4. Hvis du vil endre kalenderen, klikker du på  Si opp abonnementog start på nytt.

Få mer informasjon om  møtevarslinger og andre ofte stilte spørsmål om kalenderen.


For Microsoft Office 365 og Microsoft Exchange Server 2013

For første oppsett, trenger du administratorens legitimasjon for Microsoft Office 365- eller Microsoft Exchange Server-kontoen og behørige rettigheter. Få mer informasjon.


Merknader for Microsoft Office 365-brukere:

  • Som standard vises organisatorens navn i kalenderen. Hvis du vil at også møtenavnet skal vises, følger du disse trinnene. Denne tillatelsen på konfigureres per rom, og endringer blir kun brukt i fremtidige møter.
  • Når du søker etter en kalender, bruker Microsoft Office 365 kun starten av søkesetningen. Når du f.eks. søker etter Sarah Smith:  Sarah matcher, ssmith matcher, men Smith matcher ikke.
  • Hvis du får en feil når du søker etter et rom i kalenderen, tar du kontakt med systemadministratoren for å sikre at tillatelsene er blitt riktig konfigurert.

Legge til en ekstern gruppekontakt

Kontoadministratorer kan legge til gruppekontakter i den delte katalogen, så som tredjepartssystemer.

  1. På siden Katalog på nettkonsollen velger du fanen Gruppekontakter .
  2. Klikk på Legg til kontakter.
  3. Skriv inn visningsnavnet og oppkallstrengen for kontakten. Oppkallstrengen kan være en utvidelse, e-postadresse, video- eller telefonnummer, offentlig IP-adresse osv.  Denne strengen må være unik (to kontakter kan ikke ha samme oppkallstrengen) og kan ikke være mer enn 255 tegn. 


Importer gruppekontakter

    1. Gå til Katalog og klikk på fanen Gruppekontakter.
    2. Klikk på Importer.
    3. Klikk på Bla gjennomog velg filen du vil laste opp. .csv-filen må ha to kolonner: Navn og anropsdetaljer. Hvis filen har en headerfil, kan du velge å ekskludere den første raden. MERK: Maksimal filstørrelse er 5 MB. Maksimum antall gruppekontakter er 1000.
    4. Klikk på Last opp
    5. En forhåndsvisning av dine importerte kontakter viser hvordan du kan redigere oppføringene. Når du er ferdig, klikker du på Importer kontakter.

    MERK: En feilmelding vises hvis noen eller alle kontaktene dine ikke kan lastes opp. Hvis importen mislykkes helt, kan du prøve å importere på nytt. Hvis det skjer en delvis import av kontaktene dine, kan du se gjennom de opplastede kontaktene, og du kan deretter importere importen, eller avbryte importen helt.