Oppgraderinger

MERK: Hvis Icon er tilkoblet Lifesize Cloud blir programoppdateringer for systemet ditt installert automatisk. Systemet varsler deg om å installere oppdateringen og lar deg forsinke operasjonen hvis du bruker systemet.

Før du oppgraderer programvaren for systemet, må du påse at systemet oppfyller følgende krav:

  • Systemet har en gyldig lisensnøkkel for oppgradering. Utløpsdatoen for vedlikeholdslisensen vises i Vedlikehold > Lisensnøkler. En oppgradering mislykkes hvis en gjeldende lisensnøkkel ikke eksisterer i systemet eller har utløpt. Kontakt din Lifesize-partner for å fornye vedlikeholdsavtalen.
  • Les mer om oppgradering av lisensnøkler.

  • Alle kameraene du har tenkt å bruke med videosystemet er riktig tilkoblet kodeksen. Det er ikke sikkert at kameraer som ikke er tilkoblet et Lifesize-system før en oppgradering fungerer som det skal etter en oppgradering.
  • Avslutt alle anrop før oppgradering.

 

Oppgradere systemprogramvaren

  1. Fra siden for nedlasting av programvare på lifesize.com/support, klikk på Last ned programvare.
  2. Logg inn på støttekontoen. Hvis dette er ditt første besøk, oppretter du konto.
  3. Oppgi serienummeret til Lifesize videosystem (dette finner du i Diagnostikk > Systeminformasjon). Følg instruksjonene for å finne programvareversjonen du ønsker for produktet og last den ned til en lokal katalog på datamaskinen.
  4. Gå til Vedlikehold > Systemoppgradering.
  5. Klikk Velg fil for å bla deg frem til oppgraderingsfilen du lastet ned.
  6. Systemet validerer filen. Du validerer den samme filen på nytt eller hvis du manuelt oppga en bane til filen, ved å klikke Valider for verifisering.

  7. For å tilbakestille systemet til opprinnelige systeminnstillinger velger du Tilbakestill til standard.
  8. Klikk Last opp.
  9. Oppgraderingen kan ta flere minutter. Ikke avbryt prosessen. Under en oppgradering vises en statusskjerm i nettleseren, hvor du har oversikt over filopplastingen. Hvis du lukker vinduet før opplasting av filen er fullført, blir opplastingen avbrutt.

    Når oppgraderingen er fullført, starter systemet automatisk på nytt.

  10. Videosystemet er klart til bruk. Hvis du har valgt Tilbakestill til standard, må du først konfigurere systemet på nytt.
  11. Du får tilgang til alle alternativene fra en nettleser etter en oppgradering (eller nedgradering) ved å oppdatere nettleseren før du logger inn igjen.