Hantera användare

Du kan hantera användare i din Lifesize-kontogrupp från administratörskonsolen.

Logga in och välj katalog Katalog och välj sedan fliken Användare. Använd sökning för att snabbt hitta en användare i katalogen.

Ta bort ett användarkonto: Klicka på kryssrutan bredvid användarnamnet och sedan på Ta bort markerade användare för att bekräfta borttagningen.
Ändra ett lösenord för användare Öppna dialogrutan Redigera användare genom att välja användarens namn och klicka sedan på Återställ lösenord för att skicka ett e-postmeddelande till användaren med en länk för att återställa lösenordet.
Ändra en användares visade namn Öppna dialogrutan Redigera användare genom att dubbelklicka på användarens namn. Ange sedan det nya namnet och spara genom att klicka på Uppdatera användare.

Visa information om parkopplad enhet Klicka på fliken Enheter.

Obs! Klicka på Exportera för att ladda ner en kopia av användarkatalogen.

Du kan även:


Bjud in en person att gå med i din grupp

För att bjuda in någon till din grupp öppnar du fliken Användare. Sedan klickar du på Lägg till användare för att skicka en inbjudan eller kopierar en länk som du kan skicka till en användare via e-post.

Administratörer måste skicka inbjudningar till sina användare direkt för att se till att användare är associerade med företagets Lifesize-konto. Om användare registrerar sig själva på Lifesize-webbplatsen kan de av misstag skapa en separat kontogrupp. Då ansluts de inte till din företagsgrupp eller katalog.

Om en användare inte har registrerat sig och inte har fått ett e-postmeddelande kan du be personen att kontrollera sin skräppostmapp.

Det antal användare du kan lägga till din Lifesize-kontogrupp beror på vilket abonnemang ditt företag har. Läs mer om olika abonnemang.