Parkoppla Lifesize Icon

Följ dessa steg under den ursprungliga konfigurationen av din Icon.

Kom ihåg: Du måste skapa ett Lifesize-användarkonto innan du ansluter.

  1. När konfigurationsguiden ber dig att gå med i Lifesize molnbaserade tjänst väljer du Ja.
  2. Öppna en webbläsare och gå till URL:en som visas i din Icon.
  3. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Lifesize.
  4. Ange aktiveringskoden som visas i din Icon.
    TIPS: Om du skannar QR-koden öppnas inloggningssidan. Koden visas automatiskt när du har loggat in.
  5. Du kan koppla Icon till en enskild användare eller ett konferensrum.
    Enskild användare Med Jag kan Lifesize-slutanvändare anknyta enheten till sig själva.

    Med Användare kan Lifesize-administratörer anknyta enheten till vilken användare som helst eller till ett befintligt rumssystem i sin Lifesize-grupp.

    Konferensrum Använd det här alternativet om enheten finns i ett konferensrum och är avsedd för flera användare.

    Skapar ett separat Lifesize-konto för Icon. Ange ett namn för systemet som ska visas i katalogen. Du kan också ange en e-postadress för att ringa upp systemet.

  6. Från huvudskärmen för Icon går du till > för att visa status för systemet. Om det är anslutet visas Redo för Kommunikation > Lifesize Cloud-tjänsten.

Endast för Icon 450: I slutet av proceduren för Lifesize-parkoppling visas ett alternativ för att ställa in smart-framing. Välj Ja för att påbörja kalibreringsproceduren eller Nej för att konfigurera senare. Mer information finns i Smart-framingkalibrering.


Anslut Icon-systemet till Lifesize molnbaserade tjänst när som helst

  1. Återställ systemet till standardinställningarna i Underhåll > Återställning av systemet > Återställning av systemet 
    OBS! Denna åtgärd tar bort dina aktuella inställningar, inklusive dina poster i Favoriter.
  2. En guide hjälper dig att konfigurera språk, nätverksinställningar, tidszon och din anslutning till Lifesize molnbaserade tjänst.


Så här kopplar du bort din Icon från Lifesize:

  1. Återställ systemet till standardinställningarna i Underhåll > Återställning av systemet > Återställning av systemet .
    OBS! Denna åtgärd tar bort dina aktuella inställningar, inklusive dina poster i Favoriter.
  2. När den ursprungliga konfigurationsguiden ber dig att gå med i Cloud-tjänsten väljer du Nej.
  3. Be din administratör att ta bort Icon från ditt användarkonto.