Bästa praxis

Följ bästa praxis som rekommenderas av systemets tillverkare för optimal prestanda med Lifesize.

audio-call-rain Ljud

Andra uppringare kan inte höra mig

Vissa Mac-enheter ber om ditt tillstånd att få åtkomst till mikrofonen när du startar Lifesize-appen för första gången. Om du väljer Nej av misstag är ditt ljud inte tillgängligt för uppringare.

Lösning: Välj Inställningar > Sekretess > Mikrofon och aktivera Lifesize-appen.

Kabelanslutna headset

För optimalt ljud med dator och mobila klienter bör du använda kabelanslutna headset. Om du använder hörlurar med två anslutningar med modeller av Mac-enheter som använder en enkel analog hörlursport måste du ansluta dem med en TRRS-konverterare.

Alternativ för brusreducering

Mac-användare ska aktivera alternativet Mac-brusreducering i mikrofoningången för optimal ljudkvalitet.

video-rain Video

Se till att systemet att upprätthåller bästa möjliga bildkvalitet genom att ändra belysningen och bakgrundsfärgerna i din miljö efter behov, eller justera kamerainställningarna enligt leverantörens rekommendation.

Ytterligare utbildning genom Lifesize University

Få tillgång till utbildningsvideor och kurser för våra produkter och lösningar genom Lifesize University på Community. Hos oss finns alla utbildningsnivåer, från nybörjare till avancerad. Så om du är van att "göra det själv" lär du dig lätt med hjälp av våra tydliga, intuitiva videor. Om du vill ha mer formell utbildning på administratörsnivå, eller om du vill att hela kontoret ska få utbildningen, erbjuder vi även livesessioner via våra virtuella klassrum.