Behöver du hjälp med inloggningen?

Ditt företags Lifesize-administratör skickar en inbjudan till dig för att gå med i ditt företags Lifesize-grupp. Följ instruktionerna i inbjudan och hämta alla appar. Bekräfta din e-postadress för att aktivera ditt konto. Om du inte får e-postmeddelandet med bekräftelsen ska du kontrollera din skräppostmapp.

Om du registrerar dig på Lifesize webbplats ansluts du inte till ditt företags grupp eller katalog. Om du har registrerat dig men inte kan se resten av ditt företag i katalogen kontaktar du administratören.

Om du har registrerat dig men inte kan logga in kan det hända att du har hämtat appen eller anslutit ditt Lifesize-rumssystem utan att registrera dig för Lifesize molnbaserade tjänst. Be Lifesize-administratören att skicka en ny inbjudan till dig.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord klickar du på Har du glömt lösenordet så skickar vi ett e-postmeddelande från vilket du kan återställa lösenordet.

Gå hit för att hämta appen för alla plattformar som stöds.

Om du är administratör loggar du in i administratörskonsolen om du vill hantera din Lifesize-grupp.