Rapportera ett problem/feedback

I betaversionen av den nya Lifesize-appen använder du knappen nedan för att rapportera eventuella problem eller ge förslag gällande vår nya webbapp. Din feedback är mycket viktig för oss.

Klicka nedan för att skicka oss ett e-postmeddelande för att förbättra vår nya webbapp.

feedback_webbapp

Så här rapporterar du ett problem

Ange följande information i ditt e-postmeddelande för att hjälpa oss att bättre felsöka problemet:

• Namn
  • Företag
  • Beskrivning av problemet
  • Steg för att återskapa problemet
  • Är du användare eller administratör?
  • Vilken webbläsare använder du?
  • Skärmdump av problemet (om tillämpligt)
  • Tala om ifall Lifesize kan kontakta dig för att få mer information om det behövs