Skapa ett möte

Ett Lifesize Cloud-möte är perfekt för regelbundet schemalagda eller återkommande evenemang. Ingen behöver inleda mötet; det är alltid tillgängligt och deltagare kan gå med när som helst.

  1. Välj möten för att öppna fliken Möten och klicka sedan på Skapa ett möte.
  2. Ange ett mötesnamn och en beskrivning (valfritt, men användbart). Här kan endast webbapp-användare välja att kräva ett lösenord (skrivbordsapp-användare, se #4).
    • Begär ett lösenord för att gå med i mötet: Alla i ditt Lifesize Cloud-konto kan se dina möten i mötesfliken, men du kan öka säkerheten genom att lägga in ett lösenord för att gå med. Lösenordet inkluderas automatiskt i inbjudningar via e-post och kalenderposter. Alla deltagare måste ange en 4–10-siffrig numerisk kod för att gå med i mötet. OBS: Gruppchatt är inte tillgängligt i mötesrum som använder ett lösenord.
  3. Klicka på Skicka.
  4. Ställ in avancerade alternativ (endast skrivbordsapp):
    • Begär ett lösenord för att gå med i mötet: Alla i ditt Lifesize Cloud-konto kan se dina möten i mötesfliken, men du kan öka säkerheten genom att lägga in ett lösenord för att gå med. Lösenordet inkluderas automatiskt i inbjudningar via e-post och kalenderposter. Alla deltagare måste ange en 4–10-siffrig numerisk kod för att gå med i mötet. OBS: Gruppchatt är inte tillgängligt i mötesrum som använder ett lösenord.
    • Välj en moderator: Klicka > och skriv in namnet på den person du vill utse till moderator. Moderatorn kan avlägsna deltagare, samt slå av och på ljudet för deltagare i ett möte. Deltagare måste slå på ljudet på sina egna mikrofoner för att höras.
    • Välj en föreläsare: Klicka > och skriv in namnet på den person du vill utse till föreläsare. Deltagare kan se den huvudsakliga talaren men inte varandra. Föreläsaren kan ta bort deltagare.

Mötesägare

Om du skapar ett möte är du mötesägare. Som ägare kan du ta bort deltagare under mötet. Du kan också redigera och ta bort dina möten. Klicka en gång på mötesnamnet för att öppna fliken med mötesuppgifter. Klicka på Ta bort eller klicka på Redigera för att ändra namnet, beskrivningen eller andra avancerade alternativ.

Mötesägare har åtkomst till alla inspelningar av sitt återkommande möte och de bestämmer publiken för sina inspelningar inom Lifesize Cloud-kontot. Administratörer bestämmer om personer utanför Lifesize Cloud-kontot kan se inspelningar.

Administratörer kan ändra och ta bort alla möten.

 

Läs mer om att spela in samtal och möten.