Administratörskonsol

Använd den webbaserade administratörskonsolen på manage.lifesizecloud.com för att hantera användare, möten och rumssystem, samt för att konfigurera globala inställningar. Förhandsgranska nya Lifesize administratörskonsolen på admin.lifesizecloud.com.

Från administratörskonsolen kan du även övervaka användnings- och kvalitetsmetrik såsom mötesdeltagande per användare och rum, samtalslängd och systemanvändning från instrumentpanelen. Du kan även ladda ned detaljerade historik- och aktivitetsrapporter.