Slack

Sätt igång ett video- eller ljudmöte på ett enkelt sätt direkt från en konversation på Slack-chatt. Du behöver inte använda din e-post eller ett kalenderverktyg för att ordna ett videosamtal. Skriv /lifesize och anslut via en hyperlänk i din chattkonversation.
 Tillgänglighet: den här funktionen finns tillgänglig på alla Lifesize-prenumerationer.

Lägg till Slack-integrering

1. Logga in på din Lifesize-administratörskonsol.
  2. Gå till kontoinställningar och bläddra sedan ner till sektionen för chattintegration.
  3. Klicka på Lägg till Slack
  4. Sidan Lifesize för Slack visas. Logga in hos Slack-teamet där du vill installera integrationen.
  5. Klicka på Auktorisera

Starta ett möte

Ange /lifesizei chatt-fönstret i en Slack-kanal för att börja Lifesize-mötet. Om det finns ett Lifesize-mötesrum med samma namn som din Slack-kanal kommer möteslänken att visas. Om ett Lifesize-mötesrum inte finns kommer ett nytt rum med det namnet att skapas. Klicka på en av länkarna som visas för att gå med mötet från antigen Lifesizes webbapp eller skrivsbordsklienten.

Obs! Nyligen skapade möten räknas som del av berättigandet du får av din Lifesize-prenumeration.

Gå med i ett befintligt möte

Skriv /lifesize join och ange Lifesize-mötesnamnet eller anknytningen. Klicka på en av länkarna som visas för att gå med mötet från antingen Lifesize webbappen eller skrivbordsklienten.

Lifesizes sekretesspolicy

Se följande video för mer information om hur du använder Slack med Lifesize-appen.