Aktuella och tidigare möten

Livemöten

Fliken för aktuella möten visar det nuvarande antalet aktuella möten på ditt konto.

Klicka på aktuella möten för att se en sammanfattning av alla aktuella möten. Välj ett mötesnamn för att se detaljerad information om mötet.

• Klicka på fliken deltagare för att visa en lista på mötets deltagare.
    • Välj en deltagares namn för att se en sammanfattning av deltagarens mötesstatistik. Sammanfattningen visar medelvärden för mötet.
    • Klicka på samtalsdiagram för att se live, interaktiva samtalsdiagram för deltagaren. Håll muspekaren över diagrammet för att se uppgifter för en specifik tidpunkt. Klicka och dra över området för att zooma in till ett visst tidsintervall.

• Klicka på fliken för  geofördelning för att visa en karta med deltagarnas geografiska platser.
    • Håll muspekaren över en platsmarkör för att se deltagarens namn.
    • Numrerade markörer visas när det finns flera deltagare på en plats. Klicka på numret för att zooma in mer. Om flera deltagare ringer från samma IP-adress går det inte att zooma in.
    • Grå markörer visar deltagare som lämnade mötet när mötet var aktivt.

Föregående möten

Klicka på tidigare möten för att se en översikt med information om alla tidigare möten. Översikten kan exporteras till en .csv- fil. Använd rullgardinsmenyn i kalendern för att välja datumintervall att visa.

Välj ett mötesnamn för att se detaljerad information om mötet.

• Klicka på fliken deltagare för att visa en lista på mötets deltagare.
    • Välj en deltagares namn för att se en sammanfattning av deltagarens mötesstatistik. Sammanfattningen visar medelvärden för mötet.
    • Klicka på samtalsdiagram för att se ett interaktivt samtalsdiagram för deltagaren. Håll muspekaren över diagrammet för att se uppgifter för en specifik tidpunkt. Klicka och dra över området för att zooma in till ett visst tidsintervall. OBS: Interaktiva samtalsdiagram är endast tillgängliga i två veckor.

• Klicka på fliken för  geofördelning för att visa en karta med deltagarnas geografiska platser.
    • Håll muspekaren över en platsmarkör för att se deltagarens namn.
    • Numrerade markörer visas när det finns flera deltagare på en plats. Klicka på numret för att zooma in mer. Om flera deltagare ringer från samma IP-adress går det inte att zooma in.