Skapa ett möte

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på  Mötenfrån navigeringsmenyn.
  3. Klicka på Skapa möte.
  4. Välj mötestyp: engångsmöte (om det är aktiverat för ditt konto) eller permanent möte.
  5. Ange ett mötesnamn och ställ in mötesalternativ:
    • Ange ett numeriskt lösenord för att gå med i mötet: Alla på ditt Lifesize-konto kan se dina möten i mötesfliken, men du kan öka säkerheten genom att ange ett lösenord som krävs för att gå med. Lösenordet inkluderas automatiskt i e-post- och kalenderinbjudningar. Alla deltagare måste ange en 4–10-siffrig numerisk kod för att gå med i mötet.OBS!Gruppchatt är inte tillgängligt i mötesrum som använder ett lösenord.
    • Ange en mötesbeskrivning. Ange en beskrivning av mötet på upp till 200 tecken.
    • Välj roller för mötet: mötesägare, moderator och föreläsare.
    • Om det ingår i abonnemanget, aktivera Live Stream
  6. Klicka på Spara