Inspelningar

Lifesize Record and Share

Om funktionen för inspelning och delning är aktiverad på ditt Lifesize-konto kan användare i din organisation spela in möten och dela länkar till inspelningen med andra. För att göra inställningar för åtkomst till inspelning och delning, gå till kontoinställningar, välj fliken allmänna inställningar och bläddra ner till Spela in och dela. Läs mer

 

Ladda upp en inspelning 

Om du vill dela videor som inte spelats in med Lifesize kan du använda funktionen för uppladdning för att använda en webbläsare och ladda upp videofiler till ditt bibliotek med Lifesize-inspelningar. När du har laddat upp filen behandlas din video och formateras för delning i ditt inspelningsflöde. Lifesize-administratörer kan hantera alla inspelningar i biblioteket för inspelningar på deras Lifesize-konton. Endast Lifesize-administratörer och superanvändare kan ladda upp inspelningar. 

  1. Gå till inspelningar > inspelningsflöde
  2. Klicka på Ladda upp.
  3. Dra och släpp en fil eller klicka för att bläddra bland filer. Det är endast möjligt att ladda upp MP4-filer med max. storlek 5 GB. 
  4. Ändra titeln på din inspelning (valfritt). 
  5. Klicka på Ladda upp. Uppladdningsprocessen visas på sidan. Du kan lämna fönstret där filen laddas upp när som helst. Din uppladdning fortsätter då i bakgrunden, men du kommer inte att kunna se hur många procent som laddats upp. OBS: Tiden som krävs för uppladdning varierar beroende på filens storlek och din internetanslutning.  
  6. Behandling: Det kommer att ta lite tid att behandla din video. Hur mycket som behandlats visas under Ladda upp-knappen.Det rekommenderas att du laddar upp och behandlar högst tre videor åt gången. Behandlingstid är vanligtvis en timme per GB.
  7. När filen har laddats upp och behandlas visas den i inspelningsflödet. Gå till redigera för att ändra inspelningens egenskaper och till  för att välja vem som kan se inspelningen:
  • Specifika användare: Det här är standardinställningen. Börja att skriva in ett användarnamn och välj användaren i rullgardinsmenyn. 
  • Hela kontot: Välj denna inställning för att dela filen med alla användare på ditt konto.