Öppna nätverksportar

Allmänna inställningar för brandvägg och proxy

Följande tabell listar inställningarna för brandvägg och proxy som krävs för:

• Lifesize-systemen och appar anslutna till Lifesizes molntjänst
  • Microsoft Skype för Business Online
  • Lokal Microsoft Lync 2013 och Skype for Business
  • Gästsystem från tredje part som använder SIP
  • Gästsystem från tredje part som använder H.323
  • Konfigurera din brandvägg så att den tillåter utgående åtkomst från ditt nätverk till följande destinationsportar.

Notera : Följande  portar bildar en statisk brandvägg med symmetrisk UDP aktiverad.

Käll-IP Källportar Destinations-IP Destinationsportar Beskrivning
    Alla TCP: vilken som helst *.lifesize.com, *.lifesizecloud.com, *.walkme.com
    jwpsrv.com
    ssl.p.jwpcdn.com
    jwpltx.com
    twilio.com,
    cloudfront.net

TCP:80, 443 Lifesizes webbtjänster och andra webbtjänster som används av Lifesizes slutpunkter
    Alla

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwa.lifesizecloud.com

TCP: 443, 3478

UDP: 443, 3478, 30000-32000, 49000-65535

TURN-tjänst, punkt till punkt support för slutpunkter på olika nätverk
    Alla

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwb.lifesizecloud.com

TCP: 5060, 5061

UDP: 5060

SIP-tjänst
    Alla UDP: vilken som helst fwc.lifesizecloud.com
    UDP: 60000-65000
    Medietjänst
    Alla

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwd.lifesizecloud.com

TCP: 40000-50000

UDP: 40000-60000

WebRTC förmedlingstjänst
    Alla UDP: vilken som helst fwe.lifesizecloud.com
    UDP: 10000-30000
     Media förmedlingstjänst
    Alla TCP: vilken som helst fwf.lifesizecloud.com
    TCP: 443, 5222
    Närvaro och chattjänst
    Vilken kund som helst

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwg.lifesizecloud.com

TCP: 30000-50000

UDP: 30000-50000

Gateway-tjänst för Microsoft Lync 2013 och Skype for Business
    Edge-server

TCP: 5061

UDP: 50000-59999

fwg.lifesizecloud.com

TCP: 5061

UDP: 30000-50000

Gateway-tjänst för Microsoft Lync 2013 och Skype for Business
    Alla

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwh.lifesizecloud.com

TCP: 80, 443

UDP: 30000-32000

Tunneltjänst för webbappar och skrivbordsappar
    Alla

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwi.lifesizecloud.com

TCP: 1720, 10000-28000

UDP: 10000-28000

H.323-tjänst
    Alla

TCP: vilken som helst

UDP: vilken som helst

fwj.lifesizecloud.com

TCP: 443, 1720, 5060, 5061, 10000-16000, 35061

UDP: 5060, 10000-28000

Nodserverar för befintlig samtalshantering

Kundspecifika inställningar för brandvägg och proxy

Om du har integration för tredje parter som godkänts av Cisco® och Polycom®-enheter så kommer du få en IP-adress för en H.460-server.

Konfigurera din brandvägg så att den tillåter utgående åtkomst från ditt nätverk till följande destinationsportar.

Notera : Följande portar bildar en statisk brandvägg med symmetrisk UDP aktiverad.

Käll-IP Källportar Destinations-IP Destinationsportar Beskrivning
    System från tredje part UDP: 1719 Lifesize H.460-server UDP: 1719 H.460/RAS signalering
    System från tredje part

TCP: vilken som helst

Lifesize H.460 server

TCP:1720

H.460/H.225.0/Q.931 signalering av samtalsinställning
    System från tredje part

TCP: vilken som helst

Lifesize H.460-server

TCP: 20000-20200

H.460/H.245 signalering av samtalskontroll
    System från tredje part UDP: vilken som helst Lifesize H.460-server UDP: 6768, 6769 H.460.19 multiplex-RTP/RTCP-media. SRTP används om tredje parts-enheten är konfigurerad att använda kryptering.
    System från tredje part

TCP: vilken som helst

ldapexport.lifesizecloud.com

TCP: 389

Autentiserade LDAP-katalogtjänster (icke-TLS)
    System från tredje part TCP: vilken som helst ldapexport.lifesizecloud.com TCP: 636 Autentiserade LDAP-katalogtjänster (TLS)
     System från tredje part TCP: vilken som helst soapexport.lifesizecloud.com TCP: 80 Autentiserade SOAP-katalogtjänster (HTTP)
    System från tredje part TCP: vilken som helst soapexport.lifesizecloud.com TCP: 443 Autentiserade SOAP-katalogtjänster (HTTP)

fwc.lifesizecloud.com
    fwc.lifesizecloud.com