Konfigurera kalenderintegrering

Lifesize-appen kan integreras med valfritt kalendersystem för e-post. För att koppla Lifesize Icon-system till kalendertjänsten i administratörskonsolen, måste integreringen vara korrekt konfigurerad.

För att etablera integration så är det rekommenderat att ha en inkorg för rumssystem och ha en ordenligt uppsättning av referenser för din kalenderleverantör.

Din Lifesize Icon måste även vara kopplad till ditt konferensrum. Läs mer.

För Microsoft Office 365 och Microsoft Exchange Server

För första installationen behöver du administratörsbehörighet för ditt Microsoft Office 365- eller Microsoft Exchange Server-konto.

När du har integrerat kalendern kan du koppla Lifesize Icon-enheter till kalendertjänsten.

För G Suite (tidigare känt som Google App for Work)

För inledande installation så kommer du att behöva aktivera G Suit APIS för att Lifesize ska kunna kommunicera med Google-tjänsten. Läs mer.

När du har integrerat kalendern kan du koppla Lifesize Icon-enheter till kalendertjänsten.

Se följande video för mer information om hur du integrerar din kalender med Lifesize-appen.