Kontouppgifter

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på  Kontoinställningar från navigeringsmenyn.
  3. Välj fliken Kontouppgifter .

Kontotyper och funktioner

Se din kontotyp, datum för förnyelse och alternativ för uppgradering samt hitta information om funktionerna på ditt konto.

Slå samman konton

En administratör för ett Lifesize-gratiskonto eller ett demo-konto kan begära att slå samman sitt konto med ett existerande Lifesize-konto. Ange e-postadressen för administratören för det Lifesize-konto du vill gå med i. Klicka på skicka förfrågan. När förfrågan skickats ändras status till "väntande". För vidare information, se förfrågningar om sammanslagning.

Kontosupport

Du kan ge Lifesize-kundtjänsten tillfällig åtkomst till ditt konto för att hjälpa till med felsökning. Detta görs genom att skapa en tillfällig kod för åtkomst.