Icon-inställningar

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på  Kontoinställningar från navigeringsmenyn.
  3. Välj fliken Icon-inställningar.
  • Aktivera aviseringar om Lifesize Icon-händelser: Ange en e-postadress dit Lifesize kan skicka  aviseringar om systemhändelser . Du kan ange din egen e-postadress eller ett dedikerat konto som skapats speciellt för att ta emot varningar. Du bör även överväga att skicka varningar direkt till ditt ärendesystem.
  • Anpassade bakgrunder för Icon:  Välj den bakgrund du föredrar för Lifesize Icon, eller välj Ingen bakgrund. Om du föredrar en egen bakgrundsbild istället för standardbilden, bläddra till valfri bildfil och ladda upp den. Bildfilen måste vara i PNG-format. Mer information finns i  Anpassa dina Lifesize Icon-system.