Anpassa dina Lifesize Icon-system

Om du har Lifesize Icon-system anslutna till Lifesize molnbaserade tjänst kan du ladda upp en anpassad bakgrundsbild.

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på  Kontoinställningarfrån navigeringsmenyn.
  3. Välj fliken Icon-inställningar.
  4. Bläddra till avsnittet med Icon Custom bakgrunder och välj Anpassad bakgrund och släpp filen för att ladda upp eller klicka på Bläddra och hitta bildfilen.
    Filen måste vara i PNG-format.
  5. Klicka på Uppdatera för att överföra filen till dina Lifesize Icon-system.

Alla dina Lifesize Icon-system visar den anpassade bakgrundsbilden när du inte är i ett samtal. När en användare trycker på en knapp på Lifesize-telefonen eller fjärrkontrollen visar systemet den lokala kameravyn. Om du har dubbla skärmar i mötesrummet har båda skärmarna den anpassade bakgrunden.

För att ändra bild laddar du en ny anpassad bakgrundsbildfil.

För att ta bort bilden från dina Lifesize Icon-system väljer du Ingen bakgrund och klickar sedan på Uppdatera.