Gruppinställningar

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på Kontoinställningarfrån navigeringsmenyn.
  3. Välj fliken gruppinställningar.
    • Gruppspråk: Välj standardspråk för ditt konto. Använd gruppspråket i följande scenarier:
      • För nya användare, standardspråket för appen är användarens systemspråk eller webbläsarens språk. Om systemet eller webbläsarspråket inte går att hitta eller om språket inte stöds av Lifesize då kommer standardgruppspråket att visas. Användare kan välja att ändra språket i sina personliga appar till något av de språk som stöds.
      • Använd gruppspråket för att skicka notiser via e-post för Icon-händelser. Alla rumssystem som övervakar notiser via e-post skickas på språket som angetts som gruppspråk om det är aktiverat och tillämpligt på ditt konto.
    • Chatt: Aktivera eller avaktivera chatt för alla användare på ditt konto.
    • Telefonnummer: Välj ett huvudnummer och upp till två valfria telefonnummer som ska visas i e-post- och kalenderinbjudningar samt på Ring mig-sidan för gästanvändare. Om du inte väljer ett huvudnummer, visas det amerikanska telefonnumret som standard. Huvudnumret visas även i Min profil i Lifesize-appen och på skärmen Min info i Lifesize Icon-enheter och i Lifesize-telefoner.
    • Spela in och dela:
      • Tillåt inspelning: Tillåter inspelning av samtal, möten och livestream-händelser.
      • Tillåt allmän delning av inspelningar: specificerar om användarna kan dela samtals- och mötesinspelningar utanför gruppen med en allmän länk. Mötes- eller inspelningsägaren bestämmer vem som får vara med i Lifesize-gruppen. OBS! Inspelningar måste vara aktiverade på ditt konto.
    • Möteslayout: Välj standardlayout för alla samtal och möten.
      • Alternativ 1:visa alltid den aktiva talaren i ett större område på layouten.
      • Alternativ 2: visa alla deltagare i lika stora områden fram till att fyra deltagare har gått med, aktivera sedan ett större områden för den som talar.
    • Domänfilter: Begränsar nya användares konton till specifika domäner för extra säkerhet. För användare som försöker gå med i ditt konto med en e-postadress som inte matchar domänen uppstår ett fel. T.ex., om du anger @companyname.com i fältet förhindrar det alla försök till att skapa ett nytt användarkonto såvida det inte är med den e-postdomänen @companynamn.com. Som administratör kan du automatiskt godkänna nya användare med auktoriserad e-postadress och förhindra att nya användare utan auktoriserad e-postadress går med i ditt konto.
    • Integration av chatt: gör det möjligt att integrera med dina nuvarande konton för Microsoft Teams och Slack.