Allmänna inställningar

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på Kontoinställningarfrån navigeringsmenyn.
  3. Välj fliken Allmänna inställningar.
    • Standardspråk: Välj standardspråk för ditt konto. Använd gruppspråket i följande scenarier:
      • För nya användare, standardspråket för appen är användarens systemspråk eller webbläsarens språk. Om system- eller webbläsarspråket inte går att hitta eller om språket inte stöds av Lifesize kommer standardgruppspråket att visas. Användare kan välja att ändra språket i sina personliga appar till något av de språk som stöds.
      • Använd gruppspråket för att skicka notiser via e-post för Icon-händelser. Alla rumssystem som övervakar notiser via e-post skickas på språket som angetts som gruppspråk om det är aktiverat och tillämpligt på ditt konto.
    • Chatt: Aktivera eller avaktivera chatt för alla användare på ditt konto.
    • Spela in och dela: Konfigurera inspelningsalternativ och ange delningsbehörigheter.
      • Tillåt inspelning: Tillåter inspelning av samtal, möten och livestream-händelser.
      • Tillåt allmän delning av inspelningar: specificerar om användarna kan dela samtals- och mötesinspelningar utanför gruppen med en allmän länk. Ägaren till mötet eller inspelningen bestämmer åskådare inom Lifesize-gruppen. OBS! Inspelningar måste vara aktiverade på ditt konto.
    • Domänfilter: Begränsar nya användares konton till specifika domäner för extra säkerhet. För användare som försöker gå med i ditt konto med en e-postadress som inte matchar domänen uppstår ett fel. T.ex., om du anger @companyname.com i fältet förhindrar det alla försök till att skapa ett nytt användarkonto såvida det inte är med den e-postdomänen @companynamn.com. Som administratör kan du automatiskt godkänna nya användare med auktoriserad e-postadress och förhindra att nya användare utan auktoriserad e-postadress går med i ditt konto.
    • Integration av chatt: gör det möjligt att integrera med dina nuvarande konton för Microsoft Teams och Slack.