Hantera rumssystem

Administratörer kan se alla Lifesize-rumssystem på sina Lifesize-företagskonton på sidan för rumssystem i administratörskonsolen.

• För att ladda ner en sammanfattning med data om alla dina rumssystem i CSV-format, klicka på exportera alla
  • Mer information om hur du anpassar ditt rumssystem finns i Anpassa dina Icon-enheter och Anpassa din Lifesize Phone HD.
  • Parkoppla Lifesize Icon-rumssystemet till den molnbaserade tjänsten
  • Om du vill ta bort ett rumssystem från ditt Lifesize-konto markerar du kryssrutan bredvid systemets namn och klickar på Radera. Om du tar bort ett system som är kopplat till en individuell användare eller ett delat konferensrum kopplas endast systemet bort. Användarkontot eller konferensrumskontot är fortfarande tillgängligt på ditt Lifesize-konto.

Klicka på namnet på ett rumssystem för att hantera verktyg och ytterligare information.

Inställningar

• Översikt: Visar information om rumssystem och låter dig dölja rumssystemet från katalogen.
  • Kalender: Prenumerera/avsluta prenumeration på en kalender. Innan du börjar prenumerera på en kalender, se till att du har konfigurerat integrering av kalendrar.

Styrning

• Anslut till/avsluta anslutning till en surfplatta.
  • Om Phone HD är ansluten kan du anpassa startsidan

Underhåll

• Kontroll visar systemets allmänna status och en visuell representation av status för tillgänglighet och anslutna skärmar, kameror och mikrofoner. Vid problem visas datum, tid och uppgifter om problemet. En varningssymbol visas även på kontrollfliken.
  • Starta om system
  • Återställ administratörslösenord: Återställ administratörslösenordet för rumssystemet.
  • Återställ systeminställningar återställer systemet till fabriksinställningar, avslutar anslutning till Lifesize-tjänsten och visar systemets status som offline. OBS: Manuella återställningar av system avslutar även de anslutning till tjänsten. Dock visas status som online i administratörskonsolen i dessa fall.