Anpassa din Lifesize Phone HD

För Lifesize cloud-based kunder med Lifesize Phone HD anslutna till ett Lifesize Icon-rumssystem, kan man anpassa bakgrunder, layout och tidszoner på hemskärmen på Lifesize Phone HD via sidan för rumssystemempå Lifesizes administratörskonsol.

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på  rumssystemet från navigeringssystemet.
  3. Klicka på kryssningsrutan vid telefonen du vill anpassa. Du kan välja flera telefoner genom att klicka på kryssningsrutorna bredvid varje namn som associeras med en Lifesize Phone HD. Klicka på Anpassa Phone HD.
  4. Från fliken Bakgrund kan du välja en fördefinierad bakgrund eller ladda upp en anpassad bakgrund. OBS! Bildformat som stöds: JPEG, PNG och bildstorlek på högst 1 MB samt upplösning på minst 800 x 480 px.
  5. Från fliken Layout kan du anpassa layouten genom att välja en layout med 4 knappar som har datum/tid, en layout med 6 knappar och en layout med 8 knappar. Det finns flera knappar att välja bland:
    • Samtal
    • Kalender
    • Kamera
    • Anpassat kortnummer
    • Knappsats
    • Katalog
    • Stör ej
    • Favoriter
    • Hälsa
    • Möten
    • Min information
    • Nuvarande
    • Senaste
    • Vila
    • Start
    • Volym

6. Från fliken Tidszoner kan du söka efter och ange en fördefinierad tidszon, eller skapa ett namn för en anpassad tidszon. Du kan även aktivera/inaktivera varje tidszon genom att klicka på På/Av-knappen.
  7.  Klicka på Spara

Se följande videor för mer information om hur du anpassar Phone HD.