Anslut eller koppla från en befintlig Icon

Anslut Icon-systemet till Lifesize molnbaserade tjänst när som helst

Obs! Denna process återställer ditt system till fabriksinställningar.

1. Logga in på din Icon genom att ange IP-adressen i adressfältet.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord. Läs Systemåtkomst och lösenord för standardinformation.
  3. Välj önskat språk och klicka sedan på Logga in.
  4. Klicka på Underhåll-fliken och välj Systemåterställning > Systemåterställning .
    OBS!: den här åtgärden tar bort nuvarande inställningar inklusive dina inlägg i favoriter.
  5. En guide hjälper dig att konfigurera språk, nätverksinställningar, tidszon och din anslutning till Lifesize molnbaserade tjänst.

Så här kopplar du bort din Icon från Lifesize:

1. Logga in på din Icon genom att ange IP-adressen i adressfältet.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord. Läs Systemåtkomst och lösenord  för standardinformation.
  3. Välj önskat språk och klicka sedan på Logga in.
  4. Klicka på Underhåll-fliken och välj Systemåterställning > Systemåterställning .
  5. Återställ systemet till standardinställningarna i Underhåll > Återställning av systemet > Återställning av systemet .
    OBS! Denna åtgärd tar bort dina aktuella inställningar, inklusive dina poster i Favoriter.
  6. När den ursprungliga konfigurationsguiden ber dig att gå med i Cloud-tjänsten väljer du Nej.
  7. Be din administratör att ta bort Icon från ditt användarkonto.