Cisco TelePresence SX20 och Codec C-serier

1. Ange enhetens IP-adress i din webbläsare. Ange ditt användarnamn och lösenord.
  2. Gå till Konfiguration > Systemkonfiguration > H323.

1. I avsnittet NAT, välj Av för Läget.
  2. Konfigurera det följande och klicka på Spara efter varje alternativ:
  • Välj Gatekeeper för CallSetup Mode.
  • Välj Dynamisk för PortAllocation.
  • Ange Inloggningsnamn, Detta är tillägget för enheten.
  • Välj för Läget.
  • Ange lösenordet.
  • Ange Gatekeeper-adressen
  • Välj Manuell för Upptäckt.
  • Ange enhetstillägget i fälten E164 och ID.

Aktivera telefonbokstjänsten

1. Ange enhetens IP-adress i din webbläsare. Ange ditt användarnamn och lösenord.
  2. Gå till Konfiguration > Systemkonfiguration > Telefonboksserver.

3. Lämna fältet ID tomt och välj TMS som typ.
  4. I fältet URL anger du din anknytning och ditt lösenord i följande format: http://soapexport.lifesizecloud.com/PhoneBookService?token=extension_password
  5. Klicka på Spara.