Polycom RealPresence Group Series 500

1. Ange enhetens IP-adress i din webbläsare. Ange ditt användarnamn och lösenord.
  2. Gå till Administrationsinställningar > Nätverk > IP-nätverk.
  1. Konfigurera det följande:
  • Aktivera IP H.323.
  • Ange H.323-namnet. Detta är tillägget för enheten.
  • Ange H.323-tillägget. Detta är tillägget för enheten.
  • Välj Specificera för fältet Use Gatekeeper.
  • Aktivera autentisering och ange tillägget i fältet User Name.
  • Ange Gatekeeper IP-adressen i fältet Primary Gatekeeper IP Address.
  • Expandera avsnittet Brandvägg och aktivera sedan H.460 Firewall Traversal.

1. Klicka på Spara.

Konfigurera LDAP

1. Gå till Administratörsinställningar > Servrar > Katalogservrar.

1. Konfigurera det följande:
  • Välj LDAP för Servertypen.
  • Ange ldapexport.lifesizecloud.com som serveradress.
  • Ange Serverporten. Se Öppna nätverksportar för mer information.
  • Ange o=cloud, dc=lifesize, dc=com som Base DN (unikt namn, Distinguished Name).
  • Ange o=cloud, dc=lifesize, dc=com som flerskiktat standardgrupp DN.
  • Välj Grundläggande som autentiseringstyp.
  • Markera Använd SSL (Secure Socket Layer)kryssrutan.
  • Ange uid=<Lifesize extension> som Bind DN (unikt namn, Distinguished Name).
  • Ange lösenordet som du fått av Lifesize.
  1. Klicka på Spara