Bjud in användare

Så bjuder du in någon till din grupp:

1. Logga in på administratörskonsolen
  2. Klicka på  Användarefrån navigeringsmenyn.
  3. Klicka på Bjuda in för att skicka en inbjudan eller kopiera en länk till e-postadress eller användare.

Administratörer måste skicka inbjudningar till sina användare direkt för att se till att användare är associerade med företagets Lifesize-konto. Om användare registrerar sig själva på Lifesize-webbplatsen kan de av misstag skapa en separat kontogrupp. Då ansluts de inte till din företagsgrupp eller katalog.

Om en användare inte har registrerat sig och inte har fått ett e-postmeddelande kan du be personen att kontrollera sin skräppostmapp.