Kom igång och aktivera ditt system

Följ dessa steg under den ursprungliga konfigurationen av din Icon.

1. Öppna en webbläsare och gå till webbadressen som visas på din Icon. OBS!Du hittar detta i din Phone HD genom att trycka på Start > System.
  2. Välj ditt språk från listan och klicka sedan på Nästa.
  3. Välj din tidszon.
  4. Ange och bekräfta en administratörslösenord. Det här gör det möjligt för administratören att få åtkomst till systemets webbgränssnitt.
  5. Ange och bekräfta administratörens lösenkod för en Lifesize Phone HD. Detta ger administratören åtkomst till inställningarna i Lifesize Phone HD.
  6. Klicka på Nästa.
  7. Välj din ljudutgång (Phone Hd eller TV-skärm eller högtalare) och klicka sedan på Nästa.
  8. Du har slutfört installationen. Klicka på Gå till administratörskonsolen för att para ihop ditt system med Lifesize-tjänsten.
  9. Du kan koppla Icon till en enskild användare eller ett konferensrum.

Enskild användare

Med Jag kan Lifesize-slutanvändare anknyta enheten till sig själva.

Med Användare kan Lifesize-administratörer anknyta enheten till vilken användare som helst eller till ett befintligt rumssystem i sin Lifesize-grupp.

Konferensrum

Använd det här alternativet om enheten finns i ett konferensrum och är avsedd för flera användare.

Skapar ett separat Lifesize-konto för Icon. Ange ett namn för systemet som ska visas i katalogen. Du kan också ange en e-postadress för att ringa upp systemet.

1. Klicka på Aktivera.

Du är nu redo att ringa ditt första samtal.