Installera Icon 300 med Micpod

Följ dessa steg under den ursprungliga konfigurationen av din Icon.

1. Öppna en webbläsare och gå till webbadressen som visas på din Icon.
  2. Välj ditt språk från listan och klicka sedan på Nästa.
  3. Välj din tidszon.
  4. Ange och bekräfta en administratörslösenord. Det här gör det möjligt för administratören att få åtkomst till systemets webbgränssnitt.
  5. Para ditt system. Du kan koppla Icon till en enskild användare eller ett konferensrum.

Enskild användare

Med Jag kan Lifesize-slutanvändare anknyta enheten till sig själva.

Med Användare kan Lifesize-administratörer anknyta enheten till vilken användare som helst eller till ett befintligt rumssystem i sin Lifesize-grupp.

Konferensrum

Använd det här alternativet om enheten finns i ett konferensrum och är avsedd för flera användare.

Skapar ett separat Lifesize-konto för Icon. Ange ett namn för systemet som ska visas i katalogen. Du kan också ange en e-postadress för att ringa upp systemet.

1. Ladda ner Lifsize Room Controller-appen på din läsplatta.
  2. Använd appen för att skanna QR-koden och slutföra parningsprocessen.

Du är nu redo att ringa ditt första samtal.