Samtalsinställningar och mediaportar

För att placera samtal till andra genom brandväggen, måste du konfigurera brandväggen för att släppa igenom inkommande och utgående trafik genom att göra följande:

UDP-port 1719 Registrering av gatekeeper.
TCP-port 1720 H.323 samtalsförhandling.
UDP-port 5060 SIP samtalsförhandling.
TCP-port 5060 SIP samtalsförhandling om TCP-signalering är aktiverad för SIP-samtal.
TCP-port 5061 TLS-signalering i SIP-samtal om TLS-signalering är aktiverad. OBS!TLS är den enda transport som har stöd för krypterade samtal.
Nödvändiga TCP- och UDP-portar Intervall angivet i Inställningar > Nätverk > Reserverade portar.