Säkerhet och lösenord

1. Öppna en webbläsare och navigera till Icons IP-adress.OBS! Detta hittar du på din Phone HD genom att trycka  Starta >System.
  2. Rulla ner till sektionen för  Säkerhet  och ange följande:
  3. Ange och bekräfta administratörens lösenord Lösenord kan vara upp till 16 tecken långa och innehålla valfri kombination av numren 0–9, bokstäverna a–z och symbolerna *(stjärna) och #(fyrkant).
    s
    Ange och bekräfta PIN-koden för Phone HD Ange ett personligt ID-nummer med fyra siffror (PIN) för Lifesize Phone HD som används för det här systemet.