Presentera din skärm

Tryck på Present ikonen under ett samtal.

Under ett samtal trycker du på ikonen för Layouter  för skärmlayoutalternativ. Om du vill avsluta presentationsläget trycker du på ikonen Presenterar .

Du kan dela din skärm oavsett om du är i ett videosamtal eller presenterar för ändra i konferensrummet.

Om du vill avsluta presentationsläget trycker du på ikonen Presenterar .

Administratörer kan inaktivera automatiska presentationer under Inställningar > System. Standard är aktiverat.

Om videosystemet redan tar emot en presentation kan du inte ansluta en bärbar dator och starta din egen presentation utan att först stoppa den aktuella presentationen till alla samtalsdeltagare.

Layouter

Välj från följande layout-alternativ under ett samtal:

Presentationsingång och video från fjärränden visas sida vid sida.
Presentationsingång och video från flera uppringare visas. Denna layout är tillgänglig med integrerade bryggsamtal från Möten. För bryggor som inte är integrerade, välj < eller > för att välja en layout.
Presentationsingång visas.
Video från fjärränden visas.

Om videosamtalet inte stödjer presentationer samtidigt som video byter videosystemet automatiskt de primära ingångarna och presentationsingångarna för att sända presentationen. Den lokala änden visar både kameran och presentationsingången och fjärränden visar endast presentationen.